Dalarna med tessbert

tjabadabadou. Idag vakna jag rätt tidigt, och var typ onödigt stressad. eller jag skulle hinna packa klart, duscha välja kläder osv. Efter de kom Jenny hem till mig, vi fixade resten och sedan åkte vi till bålsta en snabbis för jag var tvungen att ha ett par skor. Jag hittade ett par söta ballerina. vimsigt inlägg , iaf och nu är jag hemma hos tessan. Vi ska snart gå till vivo och köpa lite gottgott och så, sen vid 4 ska vi åka till dalarna! och där blir vi i typ en vecka! hon ska iallfall ha med sig datorn och om allt funkar som de ska så bloggar jag därifrån. ha de bäst typ.


random bild


this is real, this is me.

tjaaaa.
igår dega jag ganska lång tid av dagen, sen på kvällen gick jag ut och träffa pajam bejbi. har inte varit med henne på eviheter, men de ska fanimej ändras nu bestämde vi :). Efter vi varit någon timme så skulle jag hem men då stötte jag på tina och matilda , och dega lite med dom hehe. Seeen efter ett tag kom tessan och virre, så hängde jag på dem. eller a jag var nog inte så jävla socail, vi träffa massa annat folk som jag i stort sett bara hälsa på sen gick jag iväg och prata i telefonen hela tiden. Jag prata med sami som jag varken träffat eller hört av på 2månader. Så de va skitkul och höra av honom, fast är ganska trött idag. Vi snacka till halv 5 på morgonen. samanlagt lite mer än 6 timmar! men ja dee va naaajs. Snart ska jag iallfall börja packa inför dalarna imorgon!  och senare ikväll ska ja träffa tessbert. De blir paraply och långbyxor. kram


utanför mitt fönster. buhu


målat naglarna


svart på topparna, ska ha på lite glans och pärlor på topparna så är det perfect.


If we don't wake up and make the change.

god morgon. Jag är ganska nyvaken och ska alldeles strax upp och fixa mig, för vid 3 tiden kommer veronica :'D!
vet inte vad vi ska göra, men senare mot kvällen är det party tihi. Men iallfall tänkte liksom bara infomera om att de är 6 dagar kvar till dalarna och 13 till turkiet! . så ja nu vet ni, . smell you later


 veronica,9månaden..


<3


Tessbert!
först och främst vill jag bara säga att namnet tessbert är fint hihih. iallfall, du va tjejen jag klicka först mig när vi börja ny skola, tjejen som ja hållt ihop med jätte mycke sen dess. speciellet en period då vi var varje jävla dag. fan vad jag saknar de ändå.  du är iallfall min lilla mini diva som alltid stöttar en. Jag har svårt att prata med folk när jag mår dåligt men när ja gör de känner ja verkligen att dig är den jag kan ringa. men bara så du vet hjärtat finns jag alltid för dig, och nu när vi ska till dalarna och turkiet. De kommer bli heeeelt galet. älskar dig


<3


Benny bebis!
du är ju så jävla gullig. mitt lilla solsken som bländar folk med ditt stora leende. Som bokstavligen alltid är på bra humör. Du är alltid så social, vill alltid ( eller för de mesta tihihi ) folks bästa och är alltid så jävla klantig. but i like that. Du är iallafall tjejen med blickarna. dom kan iof döda. älskar dig bebis


<3


Veronica, virre, virris. ♥
Jag har inte känt dig länge alls. och de tog inte heller lång tid innan jag öpnna mig  för dig, vilket är awsome.
för du är så bäst att ha i mitt liv, samma killsmak, lika partyprinssesa, lika galen som mig. om man ska förklara dig som person, är du jävligt envis och har en mogen och en"barnslig" sida, som du exakt vet när du ska plocka fram. Svårt och förklara men du gör bara mig jävligt glad och jag är så sjukt lycklig ( vad dramatiskt de lät med ordet lycklig ) att jag har dig i mitt liv. För jag kan verkligen berätta allt för dig. älskar dig virriga veronica!♥


har lite sådär halvtråkigt

så nu tänkte jag lägga upp inlägg om mina närmsta vänner . bara korta, men skulle ja förklara helt hur underbara dem är så skulle inte världens ord räcka. tihi.

imsohappyhappyhappy.

Jag och tessbert åker till turkiet den 7/8! de vart bokat och klart idag! och de kommer bli så jävla nice! och innan dess drar vi till dalarna och kör gärnet! de kommer bli askul.
'
iallfall kom nyss hem , har träffat tessan en stund sen träffa jag danne hampus peter och massa andra. och kom precis hem men är ganska uttråkad så ska nog snart ut igen. he he. Menmen, smell you later.


vårt hotell hihihi


nyligen kommit hem hihi

och jag är så jävla trött! Har sovit bara någon timme i natt men de har varit roligt :) . & idag ska virre sova hos mig! vi ska bara ta de lungt och så. De kommer nog bli jävligt skönt. Men nu ska jag lägga mig och sova ett tag, jag lova faktist mig själv att ta en tupplur efter duschen hihi. puss på rumpan.


bild från buggiland förra året! fan vad kul vi kommer ha de tessbert♥


<333333333333333


god morgon!

nu är jag helt vaken och ska alldeles strax till mamsen och städa! de lär ju ta sin lilla tid efter de ska jag bara fixa mig och vid 9 kör pappa oss till håban. Känns som om de kommer gå överstyr ikväll av någon anledning ( hihi virre ) Men vi får hoppas på de bästa! men jag slänger in nått inlägg till innan jag åker. smell you later alligator.


btw jag och tessbert kommer troligen iväg den 3de agusti, jag DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!

we close and then we run

jag kan inte sova, jag vakna och var helt klarvaken. Så nu känner jag mig som ett jävla panik barn. jag har degat omkring i över en timme nu. Har riktigt tråkigt! dessutom har jag inte batteri eller pengar på mobilen så kan inte ringa och väcka någon direkt .. Men de blir nog att sätta på en film ( HAHA ) och förhoppningsvis somna till den.

kom förresten på att jag ska få träffa veronica idag! jag har saknat henne as mycket!


jag och virris förut när vi var ute och busa. vilket vi i stort sett gör hela tiden hi hi. ♥


Allting har förändrats, men du finns kvar.

har precis kommit in efter en rätt kul dag. Åkte till tessbert en stund efter jag vaknat då vi chilla på livet gick till vivo och köpte smör ( cheyen fick äta macka behov ) efter de mötte jag jenny benny vi drog hem till mig och tanken var att  skulle städa men så blev de inte riktigt. ååå lite senare mötte vi tessbert hampus och niklas. Vi luffa omkring bara .. sen drog både tess och jennylina hem. då var jag ute med dom några timmar, och here i'am. Imorgon blir det party. höhö


precis kommit hem från ..

ante. Där vi va några och typ hade filmkväll. Filmen var förövrigt sjukt läskig, eller a äcklig. jag typ dog, men återuppstod. bokstavligen.

men nu ska jag sova. och får nog be och böna att jag inte drömmer mardrömmar i natt.
sov gott.


motorsågsmassaken hette den.


pics



assssåw.

haha rubriken är bara lite random sådär.

tja. Kom preciiiiiis hem ifrån somaya. Igårkväll var vi ute och luffa lite, och sen drog vi hem vid halv 3 då jag somayabaya såklart och hampus sov hos henne. vi flumma och fjanta oss till 7 då vi somna. På morgonen, eller "morgonen" där vakna vi vid 3tiden. Men skönt vare! så låg jag och somaya och dega o bara lyssna på musik! och idag va jag med henne med. Asså har egnetligen inte fattat hur mycket ja saknat människan. Min livskraft förfan, hon är en människa som verkligen står för vad hon tycker och inte ska vara som alla andra idag. hålla på att leka mogen o inte vågar freaka ur om man säger så. menmen, idag var vi några timmar med hampus daniel och peter. sen var vi bara allmänt sociala om man säger så.

 

herregud. kramp i fingrarna. kram


vi var förresten ute och fota igår. Mer bilder kommer sen. ( förresten kolla random i bakgrunden hehehe )


gårdagens köp.




de urgulliga linnet kommer ifrån ginatricot
och överdelen på bikinin kommer ifrån lindex. och underdelen ifrån h&m

hela kalaset gick på 200kr. riktigt värt!

nattbad

hejsan svejsan. eller typ godmorgon för min del. jag vakna för ca en timme sen. hejsovabortdagen.se
men de var kanske för att jag och somaya var uppe så länge. Vi var i lejondal och bada från 12 till ca 4. med amandus och gurra. Efter de cykla vi hem till mig och åt pan pizza och bara hade girltalk. Ska vara med henne idag också. Vi ska snart träffas igen, jag ska bara fixa mig, och sedan ska vi till tanto för picknick! sen sover jag hos henne. Så att de blir de här inlägget + mina köp idag. Sen får ni överleva utan mig tills imorgon. pöss så länge.


en dag bild på lejondal.


.

jag lämnade inte dig, jag gav dig utrymme.
jag hatade aldrig dig, jag älskade dig!
men jag behöver inte dig längre


hemma från stan!

tjenä. Kom hem ganska nyligen har bara degat vid datorn sen dess. Men alldeles strax ska jag träffa somaya igen, vi ska typ snacka och bara prata massa hemlisar. Sånt som tjejer brukar göra! och självklart blir det kladdkaka som alltid vi alltid gör tillsammans till det. Bilder från mina köp kommer iallfall sent ikväll eller imorgon. Det lär ni märka. Puss på stjärten.


jag och mayas hand he he. 28/11 03:32 ser vi att bilden är tagen också. så ni vet alltså.


mina tötisar.


tjocka mamma foxy :). så jävla sweet när hon sitter med hennes bullmage.

och bebis fergie. eller hon är 2 men beter sig fortfarande som en liten valp. så urgullig plutt


dagens klädval


Tröja ifrån h&m.
Jeans short ifrån ginatricot.


they call her love, love , love.

god morgon. eller a, maria väckte mig för 2 timmar sen och jag har inte kunnat somna om. Så nu är jag både jävligt trött och har huvudvärk :(. Menmen, snart kommer jenny som ska hjälpa mig och städa, sen lite senare ska jag åka till stan med somaya. Det var ett tag sen man träffa den "upptagna" tjejen. jag är på jakt efter en bikini och något annat som jag inte riktigt kommit på vad de är ännu! men innan de blir de somsagt städning. smell you later alligator.


maya kolaya. <3


snigel.

rubriken är tillägnad till min käre vän veronica mellbin.

Tjabadabou. Idag kom min maria älskling hem till mig. Vi har inte setts på över en månad för att hon har varit borta. och fyfan vad jag saknat henne! vi var iallfall med jenny och tessan ett tag. Vi typ fixa oss större delen av tiden, sen drog vi till ett chillkrök som var rätt lamt så vi stack påengång. Vi promenera lite, sen drog både tessan och jenny hem, Då jag o maria gick hem till mig och chilla på livet. Efter drygt en timme var de mer folk där som bad oss komma så vi stack dit igen. Då det var mycket roligare! och nu har vi iallafall kommit hem. Dock han som bodde där har en söndrig garderob, en klagoänmalan, bevakad av bevakningen. Och katten försvunnit. Stackars människa.


nu fick ni min dag väldigt detaljerat, enjoy.


sola och bada med pina colada.


med tesshoe och jenny baby. Ska börja gå mot stationen alldeles strax. Kommer troligen dö eftersom de är så jävla varmt, och veronica har mitt busskort :/. Men nu blir de att rappa på här. Puss på stjärten


dagens klädval baby


yttligare en klänning ifrån Thailand.


I do what it takes until I touch the sky


Grekland, Kreta.

Egentligen skulle jag och tessbert darling åkt till turkland idag. Så nu är jag lite deprimerad för tillfället. Det vart så att min farfar vart sjuk, och såklart priroriterar min pappa han först. Menmen, vi kommer iallfall iväg senast i början av agusti. De funkar det med. De kommer bli så jävla galet. Jag är så sjuuuuukt förväntansfull.
Slå den ni!


dagens klädval



linne från ginatricot.
midjekjol från h&m.

gårdagens klädval



klänning från thailand.


be my soldier

god morgoooon. Eftersom jag somna så sent igår, så är jag typ astrött idag. men de blir o dricka mycket cola idag. För man blir väl pigg på de? iallfall så imorse bjöd jag hit Jenny på limpa hihi! och ikväll ska iallfall therese sova hos mig. Vet inte vad vi hittar på, blir troligen de gamla vanliga. Vara ute sen dra in och kolla på film. Fast idag vill jag ändå göra något liiiite annorlunda. Vet intebara vad ännu.





:(

jag är jätte deppig just nu.
Följde med pappa till willys och tappar mina älskade solglasögon där .. bra start på dagen liksom.


nyligen kommit hem :)

tjeeena. Har precis kommit in från en i stort sett chill out kväll. Börja med att jag och veronica darling segat oss halva dagen, ba flummat o kollat film. sen vid 7tiden träffa jag jenny och vi fixa lite saker och sen gick vi vidare till tessbert :) där vi inte gjorde så mycket. Men sen gick vi ut och stötte på lite mer folk, då vart de lite socialare. Men de var väldans lungt. just därför ja kallar de chill out kväll. Men därimot behöver jag en lite galnare kväll snart känner jag. Jag får fjärilar i magen bara ja tänker tanken, pirrar sådär hihi.


bild från idag. jag och älsklingarna. Fergie och Foxy.


;)

herregud, jag är helt sluuuut. idag vakna jag vid 1tiden då ja följde med mamma till willys. efter de åkte jag hem och börja städa och vart klar ganska nyligen. Så nu tänkte jag ta en snabbdusch och sen få lite mat imagen. för snart kommer ju lilla veronica som ska sova här idag, kommer bli askul :D


min typ favoritbild från igår hehe :)


trollstupet



jordgubbar

nu har jag ganska nyligen kommit hem från virre, har typ hunnit dusccha och lite sånt. Vi har iallfall haft jätte kul och efter de senaste inlägget åkte vi och bada igen, de var svinkallt så vi åkte tillbaka hem till henne och la oss i badkaret istället! & nu tänkte jag bara kolla på teve och äta mina älskade jordgubbar! smell you later.


HAHA jag lovar att min hand inte ser ut sådär :P


Veronica

Nu skriver Veronica!
Lena står ute och torkar efersom hon är helt jävla dyngsur! ;)
Altså, hon e en sur dynga :P haha

nej ja skojjade, men vi badade alldels nyss, det är därför.
Sen så igentligen så siter hon breved mej etersom hon inte orkar lyfta sina slöa fingrar och skriva :) haha nej förlåt Lena!
Puss och kram.


Här är jag och min tvilling, för typ över ett år sen :P haha
/veronica


Ny blogg!

Hejsan!
Jag heter Lena som ni kanske märkt för namnet heheh.
Jag hade tänkt att börja blogga här, eftersom jag bara har delat bloggar med kommpisar.
Skriver senare!
puss och kram skummbanan.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0